مقالات آموزشی

آشنایی با انواع پکیج گرمایشی

اگر به این نتیجه رسیده اید که برای ساختمان خود پکیج نصب کنید اما هنوز نمی دانید چه مارکی و چه دستگاهی برای شما مناسب تر است، همراه مستر دما این مقاله را بررسی نمایید. در اینجا انواع پکیج گرمایشی، بهترین پکیج گرمایشی و راهنمای خرید انواع پکیج گرمایشی را با هم بررسی می کنیم.

انواع پکیج گرمایشی

پکیج یک سیستم کامل گرمایشی می باشد که کار موتور خانه های قدیمی را به سادگی انجام می دهد. پکیج ها از نظر کم جا بودن و بسیار کاربردی هستند و آبگرمکن و بخاری بسیار بی دردسر تر و ایمن تر هستند. پکیج ها انواع مختلفی دارند که بررسی می کنیم.

پکیج ها قابلیت تامین آب سرد و گرم را دارند. پکیج ها انواع زمینی و دیواری را شامل می شوند. برخی از آنها به قدری فضای کمی اشغال می کنند که می توان به جای یک کابینت در دیوار نصبشان کرد. پکیج ها راندمان بالایی دارند نیازی به سوخت زیاد یا لوله کشی های بسیار ندارد بنابراین در مقابل موتورخانه مزایای بسیاری دارد. مورد دیگر اینکه باعث می شود سیستم سرمایش و گرمایش واحد های یک آپارتمان از یکدیگر مجزا و مستفل باشد. در اکثر خانه های مدرن از پکیج استفاده می شود. سوخت پکیج ها نیز گاز و برق می باشد اما نسبت به آبگرمکن و موتورخانه، بسیار کم مصرف و بهینه است.

 انواع پکیج ها به شرح زیر هستند:

 1.پکیج 1 مبدله: این نوع پکیج بسیار متداول است و در حقیقت برای گرم کردن آب مصرفی و گرم کردن محیط از یک مبدل و یک مشعل استفاده می کند. روش کار این پکیج به این شکل است هنگام باز کردن شیر آب گرم، مبدل شروع به گرم کردن آب کرده و پکیج را به یک آبگرمکن تبدیل می کند. در فصل زمستان، یک شیر سه طرفه کار تنظیمات دستگاه را انجام می دهد. مثلا موقع باز کردن شیر آب گرم، مبدل مسیر رادیاتور را می بندد تا آب گرم از شیر خارج شود. پکیج تک مبدله، یک پمپ دارد که در فصل سرما آب را در رادیاتور به گردش در می آورد. اما در فصل گرم خود به خود از مدار خارج می شود. همچنین هنگام گرم کردن آب مصرفی نیز این پمپ موقتا کاری انجام نمی دهد. این نوع پکیج، اصولا در معرض تجمع رسوب است زیرا تنها یک مسیر و یک مبدل دارد و به همین دلیل همواره آب ثابتی را در رادیاتور به چرخش در در می آورد چون بارگیری آب جدید ممکن است رسوبات جدید را همراه آب با خود بیاورد. گرم شدن حتی در هنگام خاموشی رادیاتور نیز ادامه دارد تا به محض روشن شدن، بتواند سریعا گرم شود.

2.پکیج 2 مبدله: این پکیج ها 2 نوع مبدل اصلی و صفحه دارند که اصلی برای گرمایش رادیاتور و صفحه ای برای آب مصرفی می باشد. عملکرد این سیستم به این شکل است که با باز شدن شیر آب گرم مصرفی، دستگاه آب خروجی را در مجاورت آب گرم رادیاتور قرار می دهد و به دلیل در تماس نبودن آب و مشعل، رسوب کمتری تولید می شود. در ضمن عملکرد گرم کردن آب مصرفی بسیار سریع تر انجام می شود. پس پکیج 2 مبلده از 1 مبدله بهتر است.

مطالعه بیشتر: برای آشنایی با کولر گازی در اصفهان کلیک کنید.

بهترین پکیج گرمایشی

پکیج ها عملکردی شبیه به آبگرمکن دارند به این شکل که در هنگام باز کردن آب گرم جرقه زده می شود و آب شروع به گرم شدن می کند. در فصل تایستان که هوا گرم است، عملکرد پکیج به صورت خودکار است یعنی به طور پیشفرض آب مصرفی گرم است. در فصل زمستان، آب گرم توسط مدار تهیه می شود. از بهترین برند های پکیج می توان به برند تاش، نیووارم و ایران رادیاتور اشاره کرد. برای مقایسه ی برند ها می توان ویژگی های منحصر به فرد آنها را با یکدیگر مقایسه کرد. شما می توانید برای خرید انواع پکیج از طریق سایت مستر دما اقدام نمایید و یا اینکه با شماره پشتیبانی مستر دما 09131197422 تماس بگیرید.

 انواع پکیج گرمایشی ایرانی و خارجی

پکیج ها از نظر ساختار و عملکرد با یکدیگر تفاوت دارند. اما این تفاوت ها به قدری زیاد نیست که بخواهیم بگوییم برند های خارجی الزاما بهتر هستند. برند های داخلی این روزها بسیار پیشرفته و کاربردی می باشند. از انواع برند های خارجی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. برند آریستون: این شرکت یک برند ایتالیایی است. پکیج های آریستون در تمامی مدل ها و با حالت 1 مبدله و 2 مبدله به فروش می رسد.
  2. برند بوش: تمامی پکیج های این برند در کشور ترکیه ساخته می شوند و تحت لیسانس آلمان هستند. این برند دارای انواع مدل های پکیج اعم از دیواری، زمینی، 1 مبدله، 2 مبدله و غیره است.
  3. برند فرولی: این برند نیز تحت لیسانس ایتالیا است و بسیار محبوب و معتر می باشد. شرکت ایرتمپ در ایران نمایندگی محصولات فرولی ایتالیا را دارد.

از انواع برند های ایرانی نیز می توان موارد زیر ر ا نام برد:

پکیج های دیواری تاش: توان گرمایی این سیستم 24 کیلو وات است و راندمان حرارتی آن 93 درصد است. قطعات اصلی پکیج دیواری تاش ساخت آلمان و ایتالیا است و آزمایش آن بر طبق استاندارد ای ان 483 است. تقریبا بدون صدا است و دارای پمپ سیرکولاسیون نوع 3 دوره دانمارکی و با قدرت زیاد، و برای واحدهای ویلایی بسیار ایده ال است.

پکیج های دیواری نیووارم: در تولید و خرید پکیج دیواری نیووارم از سیستم های پیشرفته خودکار استفاده می شود. تولید و ساخت این پکیج ها نتیجه شراکت شرکت هایی مانند صنایع گیتی پسند و همین طور شرکت صنعتی بایکان است. این محصول از برندهای مشهور ترکیه ای است که دارای کیفیت بالا و خط تولید تمام اتوماتیک است. این برند از سال 2015 وارد بازار شده است.

پکیج های دیواری ایران رادیاتور: خرید پکیج دیواری ایران رادیاتور به افراد توصیه می شود که در عین داشتن بودجه ای نسبتا پایین، می خواهند پکیجی با کیفیت و بسیار کاربردی و معتبر خریداری کنند. برند ایران رادیاتور نیازی به معرفی ندارد و قطعا نسبت به کیفیت و خدمات خوب آن آگاه هستید.

راهنمای خرید انواع پکیج گرمایشی

پکیج ها به طور کلی به 2 دسته ی پکیج دیواری و زمینی تقسیم می شوند:

  1. دیواری: این نوع پکیج بسیار کوچک و زیبا است و معمولا در آشپزخانه ها نصب می شود. این مدل پکیج مخزنی برای نگهداری آب ندارد پس نمی توانیم همزمان هم آب گرم داشته باشیم هم گرمایش رادیاتور ها را. اولویت این پکیج با گرم کردن آب مصرفی است پس در طولانی مدت با باز ماندن شیر آب گرم رادیاتور ها سرد می شوند.
  2. مشعل دار: این نوع از پکیج ها دیگ گرمایشی ندارند و به جای آن از مبدل صفحه ای استفاده می کنند.
  3. بدون مشعل: این نوع پکیج دارای دیگ فولادی یا چدنی می باشد و ظرفیت بیشتری نسبت به پکیج زمینی دارد.
  4. زمینی: این نوع پکیج ها با ظرفیت بسیار بالای ایجاد گرما مناسب فضاهای بزرگ هستند. آنها دارای دودکش هستند و به دلیل سر و صدایی که تولید می کنند خیلی برای داخل منازل مناسب نیستند.

 مزایای خرید پکیج

خرید و نصب پکیج دارای مزایای زیادی می باشد که چند تا از آنها را در زیر آورده ایم:

  • ایجاد دسترسی سریع و راحت به منبع تولید گرما
  • عدم نیاز به عایق کاری
  • صرفه جویی در مصرف انژی
  • تنظیم دمای دلخواه
  • کار کردن بی سر و صدا
  • آماده کردن همیشگی آب گرم
  • ایمنی بسیار بالا
  • اشغال فضای خیلی کم

بیشتر بخوانید : برای خواندن مقاله کولر گازی حاره ای کلیک کنید.

سوالات متداول:

1-پکیج چیست؟

پکیج یک سیستم کامل گرمایشی می باشد که کار موتور خانه های قدیمی را به سادگی انجام می دهد. پکیج ها از نظر کم جا بودن و بسیار کاربردی هستند و آبگرمکن و بخاری بسیار بی دردسر تر و ایمن تر هستند.

2- انواع پکیج گرمایشی کدام است؟

پکیج ها از جهات گوناگون، دارای انواع مدل های پکیج 1 مبدله- پکیج 2 مبدله- پکیج دیواری- پکیج زمینی- پکیج مشعل دار- پکیج بدون مشعل هستند.

3- مزایای پکیج گرمایشی چیست؟

-ایجاد دسترسی سریع و راحت به منبع تولید گرما، عدم نیاز به عایق کاری،صرفه جویی در مصرف انرژی،تنظیم دمای دلخواه،کار کردن بی سر و صدا،آماده کردن همیشگی آب گرم، ایمنی بسیار بالا،اشغال فضای خیلی کم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *